Jo 2 blogin aktiivisena kirjoittajana missä se 3 tuntuu? 

Tämä on tosin ensimmäinen vuodatus.netin blogi. Saa nähä miten tämän saan pyörimään!
Mutta nyt aiheeseen.

Miksi aloin kirjoittaa 3 blogia. No jokaisella taiteilijalla, oli aloittelija tai sitten ammattilainen, siitä väliltä tai mistä vaan, niin pitäisi olla oma blogi/ateljee/mahdollisuus esitellä töitään.
 

Mutta onhan minulla jo DeviantArt ja Facebook ryhmä, niin miks nyt blogi?
Kaikki ihmiset eivät omista facebookkia (uskokaa tai älkää)! Ja DeviantArt on paikka jossa on useasta erimaasta ihmisiä, eikä siellä oikeestaan saa "mainetta" ellet omista erinomaisia  piirtäjän lahjoja tai paljoa kavereita, jotka viettävät aikaa/omistavat Deviantart tunnuksen. Ja varsinkaan jos sun englannin taito on surkeimmasta päästä niin et saa siitä oikeastaan mitään irti. 

Tilaustöiden tekijän on helpompi esitellä töitään, kertoa kehittymisestään, ajatuksistaan, onnistumisista ja epäonnistumisista blogissa.
Ja itse ainakin haluaisin oman lemmikkini piirrustuksen tilatessani tietää tekijästä jotakin, työn tasosta ja mahdollisista tekotavoista. 
Toki tämän voi kertoa myös omalla nettisivullaan, mutta mulla ei ole sellaista, eikä oikeastaan halua tehdäkkään.
Ja blogi on sellainen, jota päivittelee useammin, eikä esim. tekijän tiedot vanhennu ja vanhat tiedot jää sinne moneksi vuodeksi.


Tässä nyt muutama vanha työni ja vähän informaatiota niistä.


Eli oon tähän mennessä tehnyt lyijykynä töitä lemmikeistä. Tämä lähti siitä että pistin facebookissa koirat ryhmään joitain vanhoja piirrustuksiani.

Eräs nuori tyttö tuli kysymään jos voisin piirtää hänen koiransa, no tartuin heti tilaisuuteen. 
No piirsin sitä sitten koko sen päivän, seuraavan yön ja vähäsen seuraavana päivänä. Täytyy sanoa että se oli kyllä sen arvoista! 
Tässä nyt sen tytön koirasta tehty piirros:
IMG_5962-normal.jpg

Innoissani menin tietenkin lisäämään kuvan tästä koirasta  samaan ryhmään ja heti alkoi satelemaan pyyntöjä voinko piirtää heidän koiransa, paljon pyydän ja tuollein. 
En minä nyt osannut kertoa oman piirrustukseni hintaa! En ikinä ollut ajatellut että tekisin piirtämällä rahaa. Eihän mulla ollu lahjoja sellaseen! 
Vastasin joka tapauksessa myöntävästi jokaiseen pyyntöön ja hinta oli sitten sovittavissa.

No tein sitten muutamia töitä, kultasennoutajan, japaninpystykorvan.
Valkoiset koirat ovat heikkouteni ja en osaa niitä oikein piirtää, mutta parhaani yritin ja onnistuin jotenkin, koska muuten kuva oisi luultavimmin jäänyt minulle.

Sitten tulin tähän espanjanvesikoiraan. Tämä ei ole sen kummallisempi työ itessään, mutta työni tehntyäni, kyseisen kuvan tilaaja kysyi, voisinko piirtää hänen kissansa samalla. Kerroin etten ollut elämässäni piirtänyt kuin 1 onnistuneen kissa kuvan, mutta kerran sitä vaa eletään. 
Lupauduin piirtämään kyseisen kissan ja sanoin että mikäli ei ole tyytyväinen, sitä ei ole pakko ostaa. 

spanish_water_dog_by_ansudaa-d7hycaf-nor

iines_cat_by_ansudaa-d7i1yza-normal.jpg

No näköjään tuo onnistui jotenkin, koska halusihann hän kuvan ostaa ja kysyi että saako pistää sen esille facebookin kissat ryhmään, saisin samalla mainostusta. 
Tietenkin sai ja sieltä tulikin sitten muutama tilaus lisää, niin kissoista kuin koirista.


Tässä vaiheessa vastaan tuli sitten paperin koko. En ollut aikasemmin miettinytkään että piirtäisin A3 kokoiselle. Mutta eräs halusi kaikki 6 koiraansa samaan kuvaan, niin ehdotin että piirtäsin A3.lle.
No sen jälkeen olen sanonut kaikille jokta ovat pyytäneet 2 lemmikin tai useamman yhteiskuvaa että haluaaki erikseen A4.lle vai kaikki yhteen A3.lle. 
No nyt olen aloittanut ensimmäistä A3 työtäni.

 

Tässä välissä minun innostus piirtää on mennyt ylhäältä alas ja nyt alkanut pikku hiljaa nousemaan.
Löysin öljyliidut ja rakastuin niihin kun opin, miten niitä voisi käyttää!
Tässä kesken eräisessä kuvassa esiintyy äitini koira, Siiri
IMG_7260-normal.jpg

 

Mutta joo, olisikohan tässä nyt vähäksi aikaa!